Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Erin

Persoonallisesta äänestään ja koskettavista tulkinnoistaan tunnetun Erinin ensimmäinen sooloalbumi Hunningolla julkaistiin 2011 ja levy on ylittänyt moninkertaisen platinan rajan yli 80 000 kappaleen myynnillä. Albumilta jäivät elämään jättihitit Vanha nainen hunningolla, Popeda, Vanha sydän ja On elämä laina. Erinin toiselta pitkäsoitolta, tuplaplatinarajan ylittäneeltä levyltä Sä osaat! muistetaan muun muassa hittisinkku Ei taida tietää tyttö, joka valittiin vuonna 2014 Suomen musiikkikustantajat ry:n vuoden biisiksi. Erinin edellinen pitkäsoitto, muun muassa singlen Kohta hänen sisältänyt Seliseli ilmestyi 2016.

Erinin uusin single Anna mun rakastaa ilmestyi tammikuun 2022 alussa. Biisi nousi suoraan Spotifyn sijalla 7. Kuulijat ottivat laulun sen edeltäjien tapaan loistavasti vastaan: huhtikuussa 2021 julkaistu sinkku Niinku koko ajan nousi myös suoraan radioiden soittolistoille sekä Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden joukkoon. 

 

Tomi Salesvuo East Funk Attack feat. Sami PItkämö

Tomi Salesvuo East Funk Attack on suomalainen Helsingissä vuonna 2013 perustettu funk-yhtye. Rock-henkisen bändin sävellyksistä ja tuotannosta vastaa rumpali Tomi Salesvuo, joka on tuttu mm. XL-yhtyeestä. East Funk Attack julkaisi esikoislevynsä EFA vuonna 2014 ja toisen albuminsa nimeltä Rhythm vuonna 2016.

Hakamäellä bändin solistiksi astelee myös Sami Pitkämö. Sami on suomalainen muusikko, laulaja ja lauluntekijä, sovittaja, kapellimestari ja tuottaja. Pitkämö on esiintynyt ja levyttänyt useiden eri artistien kanssa, kuten Preeria, UMO, Hemma Beast, Jean S., Sami Saari, Lenni-Kalle Taipale ja Boston Promenade. Samin bändi tunnetaan myös Tanssii tähtien kanssa ohjelmasta.