Hakamäki Piknik 2024
Viime vuonna meitä villitsi mm . Anssi Kela ja toissavuonna mm. Aston Kalmar ja Erin

Leavings-orkesteri solistinaan Timo Rautiainen: Kesällä Leavings-Orkesteri suuntaa kovasti toivotuille festareille jälleen yhdessä Timo Rautiaisen kanssa. Timo tarttuu siis mikin varteen tulkitsemaan Gösta Sundqvistin klassikkobiisejä ja luvassa on yhtyeen mukaan kaikki rakastetut kappaleet mahdollisimman alkuperäisinä sovituksina.

Tuure Kilpeläinen tuli suurelle yleisölle tutuksi Kaihon Karavaani -yhtyeensä kanssa ja julkaisi syksyllä uuden albumin. Levyllä yhdistyivät saumatta moderni tuotanto, artistin tuttu, rakastettu ääni ja henkilökohtaiset tekstit.

Jonna Tervomaa kulkee omaa, vakuuttavaa polkuaan ja astuu aina yleisönsä eteen kuin elämänsä tärkeimpiin juhliin. Tervomaan työssä yhdistyvät energia ja herkkyys ainutlaatuisella tavalla. Radiosoitosta tutut laulut, kuten Rakkauden haudalla, Minä toivon ja Suljettu Sydän kestävät aikaa ja tuodaan festivaaliyleisön eteen vihdoinkin myös Hakamäellä.

Lauri Schreck & Puhuri on kokeneiden muusikoiden varsinainen dream team, ammentaen vaikutteita mm. John Mayerin, Bruce Springsteenin, Chris Stapletonin ja Ryan Adamsin musiikista. Helmikuussa 2024 toisen studioalbumin julkaissut kokoonpano esittää suomenkielistä pop/rock musiikkia ja Lauri soittaa yhtenä instrumenttinaan myös kanteletta ja se kuvastaa hyvin hänen musiikillista sielunmaisemaa. Kuitenkin kitaravetoinen suomenkielinen pop/rock on kuitenkin lähimpänä hänen sydäntä.