Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ida Paul ja Kalle Lindroth ovat tällä hetkellä nosteessa oleva nuori laulajaduo, jonka kaikki singlejulkaisut ovat striimanneet kultaa tai platinaa. Duon debyyttialbumi julkaistiin 9. maaliskuuta. Duo oli ehdolla vuoden 2018 Emma Gaalan Vuoden tulokas -kategoriassa.

 

Kansanmusiikkiyhtye Friggiä on tituleerattu maamme kansainvälisesti tunnetuimmaksi kansanmusiikkiyhtyeeksi. Neljän viulun, kielisoitinten ja kontrabasson yhdistelmä ylistää skandinaavisuutta. Yhtyeen kahdeksas levy ilmestyi viime vuonna. Edellinen, vuonna 2012 ilmestynyt albumi valittiin vuoden kansanmusiikkilevyksi Suomessa ja Teosto-palkintoehdokkaaksi.

 

Jamie’s Blue Groove edustaa juurevaa roots-musiikkia. Yhtyeen toinen laulusolisti ja kitaristi Jukka Mäkinen tunnetaan muun muassa tv-sarjoista Pirunpelto, Mooseksen perintö, Vain muutaman huijarin tähden sekä Korpelan kujanjuoksu. Osaan sarjoista hän on tehnyt ohjauksen lisäksi myös musiikin. Hänen lisäkseen yhtyeeseen kuuluvat Jamie Mäkinen (laulu), Pekka Ranta (basso), Kari Eskelinen (perkussiot) ja Ari Korpisalo (koskettimet).

 

Tänä vuonna paikallisuutta esiintyjäkaartiin tuovat savitaipalelaiset ILMO, Saija Loukkola ja musiikkikoulun oma, Erkka Koskisen valmentama Pintajännitys-bändi.